ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

H εταιρία μας είναι πρωτοπόρος στις ενοικιάσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου.

Από το 1993 προσφέρουμε τη λύση της ενοικίασης στους χρήστες φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, ιδιώτες ή φορείς του δημοσίου, δίνοντας τη δυνατότητα της χρήσης του απαιτούμενου εξοπλισμού χωρίς την ανάγκη αγοράς του.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "Rent & Print" *

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας σε Α/Μ & έγχρωμα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, εκτυπωτές κτλ καθώς και σε Α/Μ ξηρογραφικές μηχανές σχεδίου.
Η χρέωση είναι ανά παραγόμενο αντίγραφο ή ανά τρέχον μέτρο (click charge), όπου στην τιμή περιλαμβάνεται η χρήση και η συντήρηση του μηχανήματος καθώς και η αξία των αναλωσίμων εκτός χαρτιού.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "A copyshop FOR YOU" **

Πρόγραμμα ενοικίασης εξοπλισμού όπου με εξειδικευμένους χειριστές αναλαμβάνουμε στο χώρο σας τη διεκπεραίωση του συνόλου των εκτυπωτικών εργασιών σας.
(Από απλή φωτοαντιγραφή, εκτύπωση, σελιδοποίηση, εκτύπωση εξωφύλλων, βιβλιοδεσία έως την παράδοση του τελικού προϊόντος).

Η εμπειρία των στελεχών μας, η ποιότητα του ενοικιαζόμενου εξοπλισμού, η άριστη τεχνική υποδομή και οι ανταγωνιστικές τιμές συντελούν ώστε η λύση της ενοικίασης εξοπλισμού να είναι συμφερότερη από την αγορά του, για ειδικές κατηγορίες πελατών.

 

* ιδανική λύση για φωτοτυπεία, βιβλιοχαρτοπωλεία, τυπογραφεία, γραφικές τέχνες, εκτυπώσεις.
** καταλληλότερη λύση για μεγάλες εταιρίες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πανεπιστήμια, ιδιωτικές σχολές και γενικότερα όπου υπάρχει μεγάλη παραγωγή και ανάγκη για χειριστή των μηχανημάτων. 

Copyright © 2023 www.diagramma.gr Designed and developed by Netsteps