ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα Διαχείρισης Εγγράφων εφαρμόζεται με επιτυχία από την εταιρία διαγραμμα – Π. Νικολακόπουλος Α.Ε. επί σειρά ετών με σκοπό την παραγωγή & διαχείριση εγγράφων για λογαριασμό τρίτων (πχ δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί, επιχειρήσεις & επαγγελματίες.)
Με το πρόγραμμα Διαχείρισης Εγγράφων μπορούμε να καλύψουμε κάθε απαίτηση για εκτυπωτικές ανάγκες μόνιμες ή έκτακτες , με ΑΜ & έγχρωμα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, εκτυπωτές , fax , scanners, εκτυπωτές σχεδίου, βιβλιοδετικά κτλ.

Με το πρόγραμμα αυτό σας παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση ανάλογα με την ανάγκη σας κάθε φορά.

ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Έχοντας με επιτυχία καλύψει μικρής και μεγάλης διάρκειας απαιτήσεις ενοικίασης εξοπλισμού, προσφέρουμε διαφορετικά πακέτα ενοικίασης/χρονομίσθωσης :

• Ενοικίαση εξοπλισμού για συνέδρια, συμπόσια, ημερίδες ,δηλαδή για βραχυχρόνιες ανάγκες ή έκτακτες ανάγκες
• Ενοικίαση εξοπλισμού με 3μηνη/6μηνη/12μηνη σύμβαση για μακρόχρονες ανάγκες
• Ενοικίαση εξοπλισμού για συγκεκριμένη παραγωγή ή εκτέλεση συγκεκριμένου έργου.
• Ενοικίαση εξοπλισμού , όπου με εξειδικευμένους χειριστές αναλαμβάνουμε στο χώρο σας τη διεκπεραίωση του συνόλου των εκτυπωτικών εργασιών σας (από απλή φωτοαντιγραφή, εκτύπωση, σελιδοποίηση, εκτύπωση εξωφύλλων, βιβλιοδεσία έως την παράδοση του τελικού προϊόντος).
• Διεκπεραίωση των εκτυπωτικών εργασιών σας στο χώρο μας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η επιλογή των μοντέλων των μηχανημάτων γίνεται μετά από μελέτη και αξιολόγηση των στοιχείων που θα μας δώσετε , ώστε να σας προσφέρουμε τον εξοπλισμό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η μεταφορά και η εγκατάσταση του εξοπλισμού γίνεται από την εταιρία μας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η εκπαίδευση των χειριστών σας γίνεται από το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Προσφέρεται η δυνατότητα για 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη σύμβαση ,όπου με προσυμφωνημένο κόστος ανά παραγόμενο αντίγραφο ή τρέχον μέτρο, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά και αναλώσιμα. Μόνη επιπλέον επιβάρυνση είναι το χαρτί και τα συρραπτικά !

ΧΡΕΩΣΗ
Η χρέωση γίνεται ανά παραγόμενο αντίγραφο / εκτύπωση (click charge) ή ανά τρέχον μέτρο. Στην τιμή περιλαμβάνεται:
• η χρήση του εξοπλισμού (ενοίκιο)
• η συντήρηση του (κόστος χρήσης)
• η αξία των αναλωσίμων εκτός χαρτιού και συρραπτικών (κόστος χρήσης)

Η ενοικίαση και χρήση του εξοπλισμού με τον παραπάνω τρόπο, σας δίνει τη δυνατότητα να μην επιβαρύνετε τα πάγιά σας , να καταχωρείτε τις δαπάνες αυτές στα έξοδά σας , να ανανεώνετε τον εξοπλισμό σας χωρίς να σας απασχολεί εάν έχει γίνει απόσβεση του και να έχετε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό κτλ .

Για πληροφορίες, διευκρινίσεις κτλ παρακαλώ επικοινωνήσυε μαζί μας.

Copyright © 2024 www.diagramma.gr Designed and developed by Netsteps